Ulusal yarışlarda ikinci ayak yarış talimatı yayınlandı

Duyurular Haberler Manşet Haberler

Türkiye Modern Pentatlonu Federasyonu’nun düzenleyeceği Türkiye Şampiyonası ve Ulusal Sıralama 2. Ayak Yarışı, 5-7 Mayıs 2023 tarihlerinde Ankara’da yapılacak. Eryaman TOHM’da yapılacak yarışmanın son liste bildirim tarihi, 28 Nisan 2023 tarihine kadar yapılabilecek.

Türkiye Modern Pentatlonu Federasyonu (TMPF), Ankara’da gerçekleştirilecek “Türkiye Şampiyonası ve Ulusal Sıralama 2. Ayak Yarışı” talimatını yayınladı. 5-7 Mayıs 2023 tarihlerinde Eryaman TOHM’da yapılacak yarışlarda; U17, U19 ve Gençler kategorisinde yarışacak sporcular yüzme, engel parkuru, eskrim, koşu ve atış (laser run) etabında;  Büyükler kategorisinde yarışacak sporcular yüzme, eskrim, koşu ve atış (laser run) etabında mücadele edecek.

Yarışın bir diğer ayağında ise U11, U13 ve U15 kategorilerinde yarışacak sporcuların yüzme, koşu ve atıştan oluşan 3’lü yarışlarıyla performans ve gelişim takipleri yapılacak. Performans gelişim yarışlarına katılım gösterecek sporcular, yarış alanında kurulan engel parkurunu test amaçlı olarak deneyimleme imkanı bulacak.

Sporcular yarışmalara, 2023 yılı vizesine sahip modern pentatlon lisansıyla katılım gösterebilecek. Son liste bildirimi, 28 Nisan 2023 tarihinde yapılacak. Yarışma kuralları, yarışma programı, ulusal sıralama puan tablosunu içeren Yarış Talimatı’na ve Yarış Katılım Formu’na aşağıdaki belgeler üzerinden ulaşabilirsiniz…

İçeriği paylaşmak için aşağıda bulunan butonları kullanınız.