Ulusal Sıralama Yarışları’nda erkekler kategorisi tamamlandı

Yarış Sonuçları

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu’nun (TMPF) Ankara Eryaman TOHM’da düzenlediği “Milli Takım Seçmeleri” ve “3’lü, 4’lü U17-U19-Gençler ve Açık Yaş Ulusal Sıralama 1 Yarışları”nın U17, U19 ve Açık Yaş Erkekler kategorisi tamamlandı.

Ulusal Sıralama 1 Yarışları’nda Açık Yaş Erkekler kategorisindeki müsabakaların kazananı Yunus Çalışkan oldu. Buğra Ünal kategorinin ikincisi gelerek gümüş madalya kazanırken, Arda Selçuk yarışı üçüncü olarak tamamladı ve bronz madalya almaya hak kazandı.

Yunus Çalışkan, yarışmanın Gençler Erkekler kategorisinin de şampiyonu olurken; Dora Nusretoğlu yarışı ikinci, Hakan Can Güngör ise sıralamada üçüncü oldu.

Ulusal Sıralama 1 Yarışları’nın U19 Erkekler kategorisinde Tolga Topaklı kategoriyi 1065 puanla birinci sırada bitirirken; Furkan Murat 1037 puanla ikinci, Yağız Ak 1015 puanla sıralamada üçüncü oldu.

U17 Erkekler kategorisinde Kıvanç Taşyaran 874 puanla birinci sırada yer aldı. Ardından Münir Mert Can 837 puanla ikinci, Doruk Altınbaş 825 puanla sıralamada üçüncü oldu.

Birinci Ulusal Sıralama Yarışları’nda; U17, U19, Gençler ve Açık Yaş Erkekler kategorisinde dereceye girenlerin madalyalarını, TMPF Başkanı Doç. Dr. Veli Ozan Çakır, TMPF Teknik Kurul Başkanı Kutluğhan Özkan ve TMPF Merkez Hakem Kurulu Başkanı İrfan Arguz verdi.

Ulusal Sıralama Yarışları’nın ikinci gün sonuçlarına aşağıdaki belgelere tıklayarak ulaşabilirsiniz…

İçeriği paylaşmak için aşağıda bulunan butonları kullanınız.