Balıkesir Erdek’te Triathle U11 Gelişim Yarışı ve U13 – U15 Milli Takım Seçmeleri Heyecanı!

Manşet Haberler

Balıkesir’in Erdek ilçesinde düzenlenen Triathle U11 Gelişim Yarışı ve U13 – U15 Milli Takım Seçmeleri büyük bir katılımla gerçekleşti. 29-30 Haziran tarihlerinde düzenlenen etkinlikte genç sporcularımız mücadele etti ve dereceye girenler belirlendi.

U13 Kadınlar kategorisinde başarı gösteren sporcularımız Melis Tusem ERİM, Belinay ÇELİK, Nadide Nehir ÇAKAN ve Nisanur ATMAN, madalyalarını Balıkesir Modern Pentatlon İl Temsilcisi İzzettin ÇALIŞIR’ın elinden aldılar.

U13 Erkekler kategorisinde ise Mehmet Emir CANBAZOĞLU, Sarper ÇAKAR, Mert IŞILDAK ve Ali Efe ÖDEN dereceye giren isimler oldu; madalyaları Halit AKYOL tarafından takdim edildi.

U15 Kadınlar kategorisinde Zeynep AY, Elif DUMAN, Nevra FANDAKLI ve Nilsu BEŞKARDAŞLAR madalya kazanırken, ödüllerini Bandırma Gençlik Spor İlçe Müdürü Hüseyin ELÜSTÜ verdi.

U15 Erkekler kategorisinde ise Berker DEVECİ, Rüzgar KASIMOĞLU, Mustafa SERTKAYA ve Mehmet Doruk ÖZKAN başarılı performanslarıyla dikkat çekti; madalyalarını Modern Pentatlon Federasyonu Başkan Vekili Ercan TACİROĞLU’nun elinden aldılar.

U11 kategorilerinde de büyük heyecan yaşandı. Kadınlar kategorisinde Cemre CESUR, Doğa USMAN, Irmak Naz SÖNMEZ ve Defne Güneş DURSUN başarılı performanslarıyla dikkat çekti; madalyalarını Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem ÖZALP verdi.

Erkekler kategorisinde ise Muhittin Karahan KOÇ, Ali Çınar DURAN, Mehmet Deniz ÖZGÜL ve Efes EREN dereceye giren isimler arasında yer aldı; madalyaları Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan ATASOY tarafından takdim edildi.

Tüm sporcularımızı bu önemli başarılarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

İçeriği paylaşmak için aşağıda bulunan butonları kullanınız.