Uygulamalı antrenör eğitim kursları haziranda başlıyor

Antrenör Kursu Antrenör Semineri Duyurular

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu’nun 2021 yılı Uygulamalı Antrenör Eğitim Kursları sınav takvimi belli oldu. Buna göre TMPF Eğitim Kurulu’nun öncelikli olarak koordine edeceği ‘Antrenör Gelişim Semineri’ 20 Haziran 2021 tarihinde Zoom uygulaması üzerinden online olarak yapılacak.

Ardından Ankara’da 28 Haziran – 2 Temmuz 2021 tarihleri arasında önce ‘İkinci Kademe Antrenör Yetiştirme ve Uygulama Eğitim Kursu’, 2 – 7 Ağustos 2021 tarihleri arasında ise ‘Birinci Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme ve Uygulama Eğitim Kursu’ gerçekleştirilecek.

Ankara’da yapılması planlanan Üçüncü Kademe ve Dördüncü Kademe Antrenör Yetiştirme ve Uygulama Kursları’nın tarihleri ise ilerleyen günlerde açıklanacak.

Birinci ve İkinci Kademe Antrenör Yetiştirme ve Uygulama Eğitim Kursu’na yeterli başvuru olduğu taktirde, ilan edilen takvim doğrultusunda kurslar gerçekleştirilecek. Yeterli başvuru sayısına ulaşılamaması halinde kademeler için planlanan kurslar iptal edilecektir.

Ön kayıt başvuruları 14 Haziran’a kadar ücretsiz olarak yapılabilecek. Ön kaydınızı aşağıda bulunan formu doldurarak tamamlayabilirsiniz.

Ön kayıt formu görünmediği hallerde alternatif link: https://forms.gle/6UuadbP8GPPYRjgf6

İçeriği paylaşmak için aşağıda bulunan butonları kullanınız.